Je bekijkt de reis...

a
A
28 januari 2017 14:02 | Door: Rene
Toby en Neel,
Wat leuk om te lezen dat jullie al zoveel hebben meegemaakt en nog steeds enthousiast zijn. Nu op naar China, en dan komt het einde helaas voor jullie alweer in zicht.
Geniet nog van die laatste maand, en laat ons mee genieten van jullie ervaringen en filmpjes.
Oosterholtjes
28 januari 2017 14:28 | Door: Carlo
Ook in Melbourne en omstreken weer nie veul te beleven dus. Maar snel naar kiwi island en daar wat thrillseakers afvinken have Fun
29 januari 2017 12:00 | Door: Helmi
Wauwie, geniet nog de laatste maand van Nieuw-Zeeland en China! Wat hebben jullie veel moois gezien!! Groetjes uit een regenachtig Son
29 januari 2017 19:44 | Door: Anouk
Mooi stelletje reizigers zijn jullie! Wederom een goede update...:) De roadtrip is dus goed bevallen..mooie hotspots gezien lees ik wel! Heel cool! Geniet van NZ, dat moet ook echt prachtig zijn! Daar gaat Toby zijn natuurhartje vast nog sneller kloppen...;) Nog een maandje te gaan zeg, time flies! Blij om jullie over 4 weken weer te zien! De afgelopen tijd was ook niet makkelijk, wat een afstand! Maar ik zie bij de foto's een mooie kerk voorbij komen, dus met dat kaarsje voor Ome Nol is het zeker goed gekomen! Ome Nol is wereldwijd herdacht. Van NYC tot aan de oostkust van Australië, dat doet ons goed! Tot snel lieverds! X
31 januari 2017 11:22 | Door: Lambert
Nieuw-Zeeland. Ik las twaalf uur tijdverschil, maar ik denk dat jullie twaalf minuten bedoelen. Ik heb in mijn oude Bosatlas (editie 1954) overal naar 'Auckland' gezocht, maar kon het nergens vinden. Wel Haamstede, Renesse en Zoutelande. Rijd er zelf wel eens naar toe om op onderzoek uit te gaan.
De vijver is weer ontdooid en de mussen pikken driftig en vol ijver aan ouwe mik uit Erp. Ze krijgen nu wel wat last zie ik van vogelobesitas. Heeft volgens Sonja Bakker, die ik gebeld heb, alles te maken met de koolhydraten. Sommige komen nu bijna de lucht niet meer in en waggelen wat rond. De rond vliegende sperwers vinden het allemaal prima, die hoeven alleen nog maar een duikvlucht uit te voeren.
Een man die in de trein op een klarinet speelde krijgt 230 euro boete, zo lees ik net. 130 voor in de trein en nog eens honderd euro extra voor spelen op het station: ernstige geluidsoverlast, zo luidde de aanklacht! Ik dacht, wat moet Gordon dan wel niet voor een boete krijgen als hij in de trein begint te zingen? Minimaal duizend euro of zo? Nooit te veel. Tante Erna gaat tegenwoordig op maandagmorgen in plaats van ome Nol in de krant op zoek naar de uitslag van Nijnsel. Heb dat voor de komende weken toch maar afgeraden..... Ze zal op mijn verzoek ook meteen naar Erp kijken. Gisteren meldde ze enthousiast dat Erp afgelopen zondag met 24-17 had gewonnen. Waarschijnlijk snookeren......
Het wordt hier vrijdag maar liefst twaalf graden dus de gezinsfles Rituals Anti Age zonnebrand is binnen handbereik. Ajax heeft een Braziliaan gekocht. El Ghazi gaat naar Lille of naar Erp en wordt waarschijnlijk eerst verhuurd aan Boerdonk. Na de wedstrijd PSV-Heerenveen (4-3) heeft de thuisploeg alsnog een Schot aangetrokken. Daar willen ze de goal mee echt timmeren......
Ik moet nu echt stoppen want de vaatwasser roept opnieuw om leeg te worden gemaakt. Vanmiddag ga ik hardlopen: van Nijnsel Zuidereiland naar Nijnsel Noordereiland. En morgen weer een keer het Fordje starten. Als ik een goede prijs kan maken, dan ruil ik hem misschien wel in tegen een campertje.....
Geniet er nog van en ik hoop van harte dat jullie van meneer Rutte eind februari toch weer Nederland in mogen. Hij schijnt een decreet voor te bereiden waarin wordt verordonneerd dat reizigers uit een stuk of zeven landen Nederland niet meer in mogen. En misschien zit China daar wel bij..... Anders boek je vlucht maar om naar Neerpelt, dan pikken we jullie daar wel op. Ik neem aan dat jullie op Rosenmontag verkleed het vliegtuig in stappen? In China is zojuist het Jaar van (Foppe) de Haan begonnen, dus Toby, misschien kun je in Beijing nog even je oude hobby weer oppakken: op zoek naar niet afgestoken rotjes en daarna een verkoop of ruilbeurs organiseren.
31 januari 2017 17:58 | Door: Lambert
En vergeten jullie Tante Trix niet te app-en? Die wordt vandaag 89. Zo ziet ze er uit tenminste.
6 februari 2017 15:07 | Door: Jac
Voor elke dag 5 bedoel je toch??(! Wat n gesjouw voor Toby.)